Contactpagina Veeronline.nl Reisavonturen

Home > Reageren

Laat wat van je horen!, vinden we leuk

Heb je een vraag of wil je reageren op de website Veeronline.nl Reisavonturen, laat hieronder een berichtje achter. Wij vinden het leuk om van je te horen. Wij zullen ons best doen om de berichtjes tussen de spam te filteren. Niet relevante berichten worden beschouwd als spam (en gefilterd)


Hey Ronald, ik was even aan het orienteren voor een reis naar Bolivia. Kom ik op jou site en zie een bekend gezicht: wij hebben samen de Egypte reis gedaan! Grappig hoor! ben erg onder de indruk van jou reizenlijstje! Groetjes

Fiona
wat een stomen web-site!

elisa
Leuk om zo een mooie fotoimpressie te krijgen van die landen waar je altijd nog zo graag een keer naartoe wilt!

Karin
Beste Ronald.Omdat u zoveel reist en volgens mij zeer sportief bent,raad ik u aan om eens het eiland Jersey te verkennen,dit kan per fiets.Geweldig.

José
Hoi Ronald, Wat een gave site! Wij hebben 3 kids en reizen wat af in Europa, maar als ze groter zijn laat ik ze thuis en ga zelf verder op rondreis! Ik ben al aardig lekker gemaakt door jouw foto's! Groet, Fiona PS Ik was op zoek naar Ierland en natuurlijk heb jij die ook in je lijstje.

Fiona
Wat heb je toch een waanzinnig gave site. Het is een waarlijk naslagwerk geworden en een bron van inspiratie voor vakantiegangers en avontuurlijke reizigers

Peter

Ben jij een wereldreiziger?