Copyright voor foto's op www.veeronline.nl


Heb je een leuke foto gezien op deze site, die je zou willen gebruiken of kopieren, wacht dan even voor je deze foto kopiert. Elke foto op deze site, maar ook op andere fotosite, zijn eigendom van de maker. Ik heb er geen bezwaar tegen als foto's van deze site voor individueel, offline en niet-commercieel gebruik gebruikt worden, mits de moeite wordt genomen dit vooraf "fatsoenlijk" te vragen. Laat in bericht weten welke foto of foto's je wilt gebruiken en voor welk doel. Je kunt hiervoor de contact-knop rechtsboven op deze pagina gebruiken. Het is niet toegestaan de foto's via het internet te publiceren. Wel kun je een link naar een foto opnemen. Bij iedere foto staat de directe link aangegeven. Als je hierbij thumbnails wilt gebruiken (max 100x150) is dit geen probleem. Bronvermelding wel zo netjes naar www.veeronline.nl. Er is geen limiet aan het aantal links dat je op wilt nemen.

Het is ook mogelijk een foto op het originele formaat en zonder het watermerk te ontvangen voor prive gebruik. Stuur een e-mailtje met de foto of foto's die je wilt ontvangen en geef aan waarvoor je ze wilt ontvangen.

Indien je een foto voor commerciele doeleinden of voor een commerciele website wilt gebruiken, informeer via e-mail naar de mogelijkheden.

Het kopieren en publiceren van de reisverslagen is niet toegestaan. Indien gewenst kun je een link aangeleggen naar het betreffende reisverslag. Link hiervoor naar de hoofdpagina van het betreffende land

Ronald van der Veer
Veeronline.nl Reisavonturen